Klimatske Naprave

HIŠNE KLIMATSKE NAPRAVE

Za prijetno bivanje v vročih poletnih dneh, vam ponujamo  široko modelno paleto hišnih klimatskih naprav z inverter tehnologijo. Napredni klimatski sistemi omogočajo hlajenje in ogrevanje ter možnost vgradnje enojčka ali multi split sistema. Nekateri modeli hišnih klimatskih naprav so opremljeni z Wi-Fi vmesnikom ali pa filtracijo za odstranjevanje prašnih delcev, alergenov, virusov in vonjav.

PROFESIONALNE KLIMATSKE NAPRAVE

Mitsubishi nudi serijo profesionalnih klimatskih naprav za klimatizacijo prostorov, kjer so dolge razdalje med enotami, procesno hlajenje pozimi, večjih hladilne moči, ipd. Enote so različnih oblik, tudi kuhinjski model in kanalski model z večjim statičnim tlakom. Zunanje enote omogočajo priklop več notranjih enot na eno zunanjo enoto.

VRF SISTEMI

V najzahtevnejših kompleksih kot so hoteli, nakupovalni centri in poslovni prostori Mitsubishi ponuja idealne rešitve na področju klimatizacije. S tehnologijo VRF uravnava pretok hladiva do notranjih enot, ki so z zunanjo enoto povezane v funkcionalno celoto. S široko izbiro notranjih in zunanjih enot in z zanesljivo regulacijo, spada Mitsubishi v sam vrh svetovne klimatizacije.

Zahtevaj brezplačno ponudbo

Število notranjih enot:

Število zunanjih enot:

Površina hlajenja/ogrevanja s klimatsko napravo:

Wi-Fi nadzor:DANE

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@ekovit.eu z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EKOVIT d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.