Klimatske Naprave

BIVALNE KLIMATSKE NAPRAVE

Za udobno in prijetno bivanje je v ponudbi Mitsubishi Electric in Kaysun široka ponudba bivalnih klimatskih naprav z inverter tehnologijo, različnih oblik, barv in dimenzij. Napredni sistemi omogočajo hlajenje in ogrevanje, izbiro enojnega ali multi split sistema. Modeli bivalnih klimatskih naprav so opremljeni z najnovešjo tehnologijo, ki omogoča enostavno upravljanje ter filtracijo za odstranjevanje prašnih delcev, alergenov, virusov in vonjav.

PROFESIONALNE KLIMATSKE NAPRAVE

Mitsubishi Electric in Kaysun s serijo profesionalnih klimatskih naprav klimatizirata specifične prostore, kjer so dolge razdalje med enotami, se pojavijo potrebe po procesnem hlajenju v zimskih razmerah, večjih pisarniških prostorov, itd. Zunanje enote so na voljo v več nivojih (Global standard inverter, Standard inverter, Eco Power inverter, Zubadan in Zen). Poleg standardnih oblik notranjih enot sta na voljo tudi kuhinjski model in kanalski model z večjim statičnim tlakom. Možen je priklop več notranjih enot na eno zunanjo enoto.

VRF SISTEMI

V zahtevnejših kompleksih kot so hoteli, nakupovalni centri in poslovni prostori Mitsubishi Electric in Kaysun ponujata idealne rešitve na področju klimatizacije. S tehnologijo VRF “Variable Refrigerant Flow” (spremenljiv pretok hladilnega sredstva) popolno uravnavamo pretok hladiva do notranjih enot, ki so z zunanjo enoto povezane v funkcionalno celoto. Pri tako široki izbiri notranjih in zunanjih enot in z zanesljivo regulacijo ter nadzorom delovanja, spadata Mitsubishi Electric CITY MULTI VRF in Kaysun Amazon v sam vrh svetovne klimatizacije.

Zahtevaj brezplačno ponudbo

Število notranjih enot:

Število zunanjih enot:

Površina hlajenja/ogrevanja s klimatsko napravo:

Wi-Fi nadzor:DANE

Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@ekovit.eu z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo EKOVIT d.o.o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.